Regisztráció

Az alábbi oldalon regisztrálhatsz internetes és élő rendezvényeinkre. A részvételi díjat banki átutalással vagy bankkártyával egyenlítheted ki.

Vá-vá-várjatok, itt fizetni kell a tudásért? Igen, mert eseményeinken olyan tudásanyagra tehetsz szert, amely abszolút versenyelőnyt biztosít Neked.

Ne aggódj, 1-1 webes előadásunk díja talán vetekszik egy tál leves árával, és figyelj, most jön a jó rész: minden online képzésünk árát beleszámítjuk az élő kurzusok árába. Jól olvasod: ha eljössz valamelyik eseményünkre (farmlátogatás, műhelymunka stb.), akkor a webes szemináriumok befizetett díjait levonjuk a képzés árából, ezzel is ösztönözve Téged arra, hogy folytasd a tanulást.

És igen, az ajánlat az éves Talajegészség Konferencia jegyeire is vonatkozik (a 2020-as konferencia belépőjének díjából a 2020-as online szemináriumok árát vonjuk le).

Ha korrektnek találod az ajánlatot, akkor kérjük, add meg a személyes és számlázási adataidat, valamint válaszd ki azokat a kurzusokat, amelyek érdekelnek. Ha egyszer egy webes szemináriumra befizettél, akkor az onnantól kezdve elérhető lesz a profilodból, így bármikor visszanézheted.

Már regisztráltál? Akkor jelentkezz be, így nem kell újra megadni az adataidat! Bejelentkezés

Személyes adatok

Választott események

Kérjük, a pipákra kattintva válaszd ki azokat az eseményeket, amelyekre regisztrálni szeretnél. Ha többet szeretnél tudni a rendezvényekről, akkor kattints a címükre.

Talajegészség Konferencia
Online szemináriumok 2020

Szakaszolt legeltetés takarónövényeken

2020. március 31.

990 HUF

Online szemináriumok 2019

Melyik növény mit erősít a talajban?

2019. február 26.

990 HUF

A tápanyagok költségeinek csökkentése

2019. március 12.

990 HUF

Online szemináriumok 2018

Összesen fizetendő: 0 HUF (az ÁFA-t tartalmazza)

Fizetési mód


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.

Véglegesítés

Mi fog most történni? Ha bankkártyás fizetést választottál, akkor a "Megrendelés" gombra való kattintás után átirányítunk a biztonságos fizetőfelületre, ahol a bankkártyád használatával kiegyenlítheted az öszeget.
A sikeres fizetés után e-mailben értesítünk a belépési adatokról (ha új felhasználóként regisztrálsz), és azonnal meg tudod tekinteni a megvásárolt tartalmakat.
Az összegről számlázáló rendszerünk e-számlát küld az e-mail címedre.

Mi fog most történni? Ha banki átutalással fizetsz, akkor a "Megrendelés" gombra való kattintás után rendszerünk elkészíti és elküldi Neked e-mailben a rendelésről szóló e-számlát.
Ezután e-mailben értesítünk a belépési adatokról (ha új felhasználóként regisztrálsz), így be tudsz majd lépni a felületre, ám a megvásárolt tartalmakat csak az utalás beérkezése után tudod megtekinteni.

A "Megrendelés" gombra való kattintással elfogadod a Felhasználási feltételeket és az Adatkezelési szabályzatot.

Mégsem
Lépések
  • 01Személyes adatok
  • 02Választott események
  • 03Véglegesítés